Между 2005 и 2019 мъж от Вермелскирхен в провинция Северен Рейн-Вестфалия

...
Между 2005 и 2019 мъж от Вермелскирхен в провинция Северен Рейн-Вестфалия
Коментари Харесай

Детегледачът, насилвал сексуално деца над 120 пъти

Между 2005 и 2019 мъж от Вермелскирхен в провинция Северен Рейн-Вестфалия е направил 122 сексуални престъпления над 13 деца. При част от тях става дума за  " тежки полови закононарушения ". Сега съдът в Кьолн осъди обвиняемия на 14 години и шест месеца затвор. Освен това съдиите постановиха и  " следващо превантивно задържане " заради заплахата за сигурността, която съставлява. Това почти дава отговор и на настояването на прокуратурата. Чрез изказване, прочетено от неговия юрист още при започване на процеса, наказаният призна за осъществените от него закононарушения, написа " Дойче веле ".

45-годишният мъж, който е експерт по компютърни технологии, е документирал осъществените от него закононарушения - той е правил фотоси и видеа. Най-младата му жертва е била бебе на единствено един месец. В онлайн платформи мъжът се е представял за детегледач и по този начин си осигурявал непосредственост с децата.

През декември 2021 година германецът е бил задържан в къщата си във Вермелскирхен, в която и живял дружно със брачната половинка си. Полицай, взел участие в акциата по задържането, свидетелства пред съда, че силите на реда са желали да арестуват мъжа на " отворен компютър ", с цел да могат да си обезпечат достъп до видеата от закононарушенията и до други наличия с детска порнография. По думите на служителя на реда, те са имали триумф в това отношение. 

При ареста следователите са конфискували съдържания с общ размер от 32 терабайта. Те са разкрили на хард диска около 3,5 милиона файла с изображения и 1,5 милиона видеоклипа. Арестът на мъжа доведе до огромен брой допълнителни разследвания против други обвинени в полово принуждение над деца. По данни на прокуратурата сега те са над 130.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР